Website til CiPe:Care
Cipecare webdesign for autoværksted

KUNDE

CiPe:Care

OPGAVE

webdesign

DATO

27. januar 2021

Holy Cow Media sky

Med autencitet og leadgenerering i centrum under hele kunderejsen.

Troværdighed.

Efter mit første møde med ejer Henrik Hansen stod det klart for mig, at Henrik havde en helt klar vision for branden Cipe:Care. Jeg tillod mig at udfordre Henrik, men det er også bare utroligt vigtigt nogle gange at lytte. For Henrik var det super vigtigt at skille sig ud fra de hundredvis andre autoværksteder. Den lille røde papbil/maskot har igennem mange år været en central del af CiPe:Cares markedsføring, så den skulle også have en stor rolle på hjemmesiden.

Et af de punkter, som den gamle hjemmeside virkelig haltede på, var billedsiden. Der var ingen billeder fra værkstederne, og det er super ærgerligt, da det bidrager med øget troværdighed og en meget bedre forbindelse til den besøgende.

Et af de andre greb vi benyttede var implementeringen af Trustpilot, så score og kundeudtalelser, automatisk bliver hentet ind på siden i en karrusel. På den måde får den besøgende et rigtig vigtigt indblik i værkstedets kvalitet direkte fra andre kunder.

Lead-konvertering.

CiPe:Care har pt. 4 værksteder på Fyn, og en af Henriks rigtig store ønsker var, at det blev lettere for firmaet at sortere henvendelserne, så de korrekte værkstedsledere fik de beskeder og bookinger, der vedrørte deres værksted. Det skulle også være enormt nemt at booke tid. Min løsning består i et smart system, der indhenter de aller vigtigste informationer og beder kunden om at vælge to forskellige dage og tidspunkter til deres værkstedsbesøg. På den måde sparer vi værkstedslederen for alt for mange opfølgende mails.

Tekster og ikke mindst hele strategien bag hjemmesideløsningen skal tilskrives Kristian Frost, der igennem et grundigt forløb har pinpointed den retning CiPe:Care skulle gå for at få det optimale ud af deres nye hjemmeside.

Cipecare webdesign for autoværksted

KUNDEUDTALELSER

Hvad de siger

Jeg kontaktede Kasper fra Holy Cow, fordi jeg skulle have en ny hjemmeside, og syntes der skulle nyt frisk input til. Kasper løste opgaven til fuld tilfredshed. U/G plus. Jeg er rigtig glad for min nye hjemmeside.

Jeg søgte en hjemmeside der ikke lignede andre hjemmesider i min branche, designmæssigt, funktionsmæssigt. Da vi havde vores første møde, hvor jeg prøvede at sætte ord på mine forventninger, havde vi en god og konstruktiv snak. Det super gode, ved Kaspers måde at håndtere vores forventningsafstemningsmøde på, var, at han også udfordrede mig, samtidig med at han hørte efter mine bekymringer omkring design mm. Da Kasper så præsenterede designet for os, sad det lige spot on - det var fedt!

Holy Cow Media får 5 stjerner ud af 5, og jeg vil til en hver til anbefale Kasper til nogle der vil have et kvalitetsprodukt til en fornuftig pris. Vil også anbefale den måde vi gjorde det på i samarbejde med tekstforfatter Kristian Frost, der var projektleder og skrev indholdet til hjemmesiden. Det gjorde så, at jeg kunne lave det, jeg er god til, mens Kristian og Kasper lavede det de er gode til. Også 5 stjerner til Kristian Frost kommunikation for et fantastisk samarbejde.
Henrik Hansen - CiPe:Care
Henrik Hansen
Ejer Cipe:Care
Holy Cow Media sky

PORTFOLIE

Se de seneste cases

Webdesign af FiberLAN A/S hjemmeside

FiberLAN

Design af hjemmeside til FiberLAN A/S Jeg har på denne opgave arbejdet tæt sammen med Kristian Frost, og vores arbejde med tilrettelæggelse, tekstforfatning, filmproduktion og design

Læs casen »