Bosætningskampagne for Assens
Videokampagne for Assens Kommune

KUNDE

Assens Kommune

OPGAVE

bosætning · film

DATO

1. august 2019

Holy Cow Media sky

De personlige fortællinger står altid stærkest!

Fokusområder og analyser – det er faktisk mere spændende end det lyder.

Assens Kommune planlagde en bosætningskampagne for Assens by. I forbindelse med kampagnen fik vi til opgave at lave tre film om Assens og omegn. Filmene skulle have forskellige fokusområder. Fælles var dog at kampagnen havde en målsætning om at ramme en målgruppe på +45. Analyser havde vist, at denne målgruppe havde større sandsynlighed for at rykke teltpælene op og flytte til naturskønne Assens.

Historier fra hjertet.

Vi lavede i alt tre film. To af filmene havde tilflyttere som hovedpersoner, og her var opgaven at fortælle deres historie, og fortælle hvorfor de valgte at flytte til Assens. For mig er det næsten altid denne type fortællinger, der gør størst indtryk. 

Fortællinger hvor man virkelig kan mærke personen.

Det er ikke den letteste disciplin at finde frem til selve kernen og de historier, der fortæller lige præcis det, som der skal være i omdrejningspunktet i historien. Det kræver tid. Og det kræver tålmodighed. For når en masse tanker og beslutninger skal koges ned til et minut i en film, så er det vigtige ikke kun historien, men også måden den bliver fortalt på. Men når det lykkes, så er det det hele værd!

Den sidste af filmene havde et lidt andet fokus. Her var det historien om de næsten utallige tilbud om fysiske aktiviteter i samspil med naturen, der skulle fortælles.

Bosætningskampagne produceret for Assens Kommune med fokus på den lille hyggelige by Torø Huse, der ligger lige udenfor Assens by.
Afspil video
Bosætningskampagne produceret for Assens Kommune med fokus på købstaden Assens.
Afspil video
Afspil video

KUNDEUDTALELSER

Hvad de siger

Vi er meget tilfredse med filmene!
Michala Bøgetoft
Assens Kommune
Holy Cow Media sky

PORTFOLIE

Se de seneste cases

Webdesign af FiberLAN A/S hjemmeside

FiberLAN

Design af hjemmeside til FiberLAN A/S Jeg har på denne opgave arbejdet tæt sammen med Kristian Frost, og vores arbejde med tilrettelæggelse, tekstforfatning, filmproduktion og design

Læs casen »