Bosætningskampagne for Assens
Videokampagne for Assens Kommune

KUNDE

Assens Kommune

OPGAVE

bosætning · film

DATO

1. august 2019

cloudsblue3

De personlige fortællinger står altid stærkest!

Fokusområder og analyser – det er mere spændende end det lyder 😉

Assens Kommune planlagde en bosætningskampagne for Assens by. I forbindelse med kampagnen fik vi til opgave at lave tre film om Assens og omegn. Filmene skulle have forskellige fokusområder. Fælles var dog at kampagnen havde en målsætning om at ramme en målgruppe på +45. Analyser havde vist, at denne målgruppe havde større sandsynlighed for at rykke teltpælene op og flytte til naturskønne Assens.

Historier fra hjertet

Vi lavede i alt tre film. To af filmene havde tilflyttere som hovedpersoner, og her var opgaven at fortælle deres historie, og fortælle hvorfor de valgte at flytte til Assens. For mig er det næsten altid denne type fortællinger, der gør størst indtryk. Fortællinger hvor man virkelig kan mærke personen.
Det er ikke den letteste disciplin at finde frem til selve kernen og de historier, der fortæller lige præcis det, som der skal være i omdrejningspunktet i historien. Det kræver tid. Og det kræver tålmodighed. For når en masse tanker og beslutninger skal koges ned til et minut i en film, så er det vigtige ikke kun historien, men også måden den bliver fortalt på. Men når det lykkes, så er det det hele værd!

Den sidste af filmene havde et lidt andet fokus. Her var det historien om de næsten utallige tilbud om fysiske aktiviteter i samspil med naturen, der skulle fortælles.

KUNDEUDTALELSER

Hvad de siger

Vi er meget tilfredse med filmene!
Michala Bøgetoft
Assens Kommune
cloudsblue

PORTFOLIE

Se de seneste cases

ROEQ - Robotic Equipment

Robotic Equipment

Den komplette løsning Robotic Equipment (ROEQ) producerer udstyr til MiR (Mobile Industrial Robots). ROEQ er på utrolig kort tid vækstet helt enormt, og det har

Læs casen »