Videoproduktion & Storytelling

Reklamefilm, Profilfilm og Eventfilm​ der stiller skarpt på din historie, finder den rigtige vinkel og vækker følelser.

Reklamefilm

Den klassiske reklamefilm lever i bedste velgående, men med et større fokus på de sociale medier opstår helt nye muligheder for målgruppefokusering. Det er virkelig fagre nye verden – udnytter I potentialet?

Profilfilm

 Fortæller I jeres gode historier, så andre gider lytte og se dem? Styrk jeres brand både ud ad til, men i den grad også ind ad til. Det kan være enormt værdiskabende for en virksomhed, institution eller kommune at fremstå seriøs og æstetisk lækkert.

Eventfilm

Når nu I har brugt månedsvis på planlægningen af jeres messe eller konference, hvorfor så ikke skabe en video, der kan nå endnu længere ud efterfølgende og vise jeres styrker og kompetencer. Og målret den så til potentielle OG nuværende kunder via SoMe og emailkampagner – det er sund fornuft.

Showreel 2020 - Filmproduktioner fra 2020
Afspil video

Hvad koster en reklamefilm?

Uhhh… det er dælme et godt spørgsmål. Jeg laver reklamefilm der koster 10.000kr, men jeg laver også produktioner der koster 100.000kr. Prisen afhænger jo af produktionens omfang, ambitioner og kundens budget, så det er lettest at tage en snak med mig – ring for en uforpligtende snak, eller smid en besked til mig. Det er en rigtig god idé at lægge et budget for filmen, så kan jeg lettere vejlede dig og fortælle, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan lade sig gøre. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Holy Cow Media sky

PORTFOLIE

Se de seneste film cases