Webdesign i WordPress

Vi laver webdesign i WordPress, der ikke bare fremstår professionelt og moderne. Design, flow og ikke mindst indhold er gennemtænkt og gennemarbejdet. Dine besøgende skal tænke Holy Cow!

Analyse

Arbejdet med din nye hjemmeside starter med en analyse af dit vækstpotentiale og identificering af behov og udfordringer. Herefter laves en undersøgelse af din målgruppe.

Strategi

Med afsæt i analysen lægger jeg en strategi for design og kommunikation. Vi skal være klare i mælet, så hjemmesiden appellerer til og fanger målgruppen.

Design

Når strategien er på plads. Laver jeg det første udkast til forsiden, og efter en tæt dialog med dig lægges designet fast, og jeg går videre med undersiderne.

Strategi og målgruppe

Kommunikationsstrategi og målgruppe skal ligge klar, inden jeg ved, hvordan budskabet skal leveres: Hvad vil du fortælle, hvorfor, hvordan og til hvem? Hvis jeg bare designer løs uden at have disse svar, så bliver din side baseret på gætværk. Jeg har bestemt erfaring at trække på – jeg har jo været i manegen i mange år, men hvis du vil spille med de bedste kort, så vil jeg anbefale, at du tager en snak med kommunikationsrådgiver Kristian Frost.

Tekster

Tekster er super vigtige. Ikke bare af hensyn til søgemaskineoptimering (SEO), men nærmest mest af alt, fordi gode tekster fanger læseren, og holder den besøgende på siden, så du får leveret dit budskab i farvestrålende neon. Jeg er ingen tekstforfatter, men jeg har super kompetente kræfter, som jeg trækker på.

Hjemmesider der spiller = lækkert content

Det er helt afgørende for mig, at det indhold, vi bruger på din hjemmeside, er lækkert. Jeg håber, at jeg derfor kan få lov til at lave de film- og fotos, som der bliver behov for. Jeg kan tilbyde en lidt unik kombi af stærke kompetencer indenfor begge medieverdner – det kan du lige så godt drage nytte af.

Holy Cow Media sky

PORTFOLIE

Se de seneste webdesign cases

Webdesign af FiberLAN A/S hjemmeside

FiberLAN

Design af hjemmeside til FiberLAN A/S Jeg har på denne opgave arbejdet tæt sammen med Kristian Frost, og vores arbejde med

Læs casen »

Optilogic

Webdesign og fotos for spændende startup Optilogic er et super spændende startup med hændende dybt nede i softwareudvikling til produktionslinjer

Læs casen »