Webdesign i WordPress

Vi laver webdesign i WordPress, der ikke bare fremstår professionelt og moderne. Design, flow og ikke mindst indhold er gennemtænkt og gennemarbejdet. Dine besøgende skal tænke Holy Cow!

Strategi og målgruppe

Kommunikationsstrategi og målgruppe skal ligge klar, inden jeg ved, hvordan budskabet skal leveres: Hvad vil du fortælle, hvorfor, hvordan og til hvem? Hvis jeg bare designer løs uden at have disse svar, så bliver din side baseret på gætværk. Jeg har bestemt erfaring at trække på – jeg har jo været i manegen i mange år, men hvis du vil spille med de bedste kort, så vil jeg anbefale, at du tager en snak med kommunikationsrådgiver Kristian Frost først.

Tekster

Tekster er super vigtige. Ikke bare af hensyn til søgemaskineoptimering (SEO), men nærmest mest af alt, fordi gode tekster fanger læseren, og holder den besøgende på siden, så du får leveret dit budskab i farvestrålende neon. Jeg er ingen tekstforfatter, men jeg har super kompetente kræfter, som jeg trækker på – fx. marketingbureaet Bureau by Storm.

Hjemmesider der spiller = lækkert content

Det er helt afgørende for mig, at det indhold, vi bruger på din hjemmeside, er lækkert. Jeg håber, at jeg derfor kan få lov til at lave de film- og fotos, som der bliver behov for. Jeg kan tilbyde en lidt unik kombi af stærke kompetencer indenfor begge medieverdner – det kan du lige så godt drage nytte af.

cloudsblue

PORTFOLIE

Se de seneste webdesign cases

Optilogic

Webdesign og fotos for spændende startup Optilogic er et super spændende startup med hændende dybt nede i softwareudvikling til produktionslinjer

Læs casen »