FiberLAN
Webdesign af FiberLAN A/S hjemmeside

KUNDE

FiberLAN

OPGAVE

webdesign

DATO

4. september 2023

Holy Cow Media sky

Design af hjemmeside til FiberLAN A/S

Jeg har på denne opgave arbejdet tæt sammen med Kristian Frost, og vores arbejde med tilrettelæggelse, tekstforfatning, filmproduktion og design af siden har været fokuseret på at vise kunder, at FiberLAN både er en seriøs og langtidsholdbar samarbejdspartner, en leverandør af kvalitetsløsninger og know how – og ikke mindst et MEGA fedt sted at arbejde.

Kunden og det langvarige samarbejde er i centrum. Og i stedet for at prale med, hvor gode FiberLAN er, så overlader vi det ganske enkelt til deres kunder, der har masser på hjertet.

Det skaber troværdighed – og vi har foreløbig fået indhentet 6 udtalelser og 2 – snart 3 dybdegående og ekstremt positive cases klar – inkl. casefilm, der med en fed streg understreger det unikke samarbejde, FiberLAN tilbyder og hvorfor kunderne gerne bliver hængende – og gerne breder samarbejdet ud på flere områder.

FiberLan er et fedt sted at arbejde, og der er højt til loftet og mange søde kollegaer. Det er en arbejdsplads, hvor tekniske løsninger er i centrum, hvor der er styr på sagerne, og hvor det er fedt at være nørd. FiberLAN har skabt en arbejdsplads, hvor der er frihed under eget ansvar, 4 dages arbejdsuge og ikke mindst højt humør og kollegaskab.

For at understrege mangfoldigheden og det ejerskab som flere af FiberLANs medarbejdere fremhæver, så udskiftes medarbejderportrætterne på forsiden en gang i døgnet, så alle medarbejdere – fra lærling til direktør bliver ansigtet ud ad til. For alle er vigtige og alle spiller en rolle.

Farverne er holdt minimalistisk i den gyldne kobberfarve i 2 nuancer. Video og billeder er varme og tonet i orange-teal, så de passer flot til kobberfarven. Vi har brugt lang tid på at tænke kunden ind i hjemmesidens flow. Det skal være logisk at navigere på siden, menuen skal være der, når man har brug for den – og det skal ikke være gætværk om man kan trykke på knapper, kasser eller tekstfelter – og det gælder både på pc, tablet eller mobil.

Jeg tror vist godt, at jeg kan sige uden at prale, at FiberLAN er glade for deres nye hjemmeside. Og jeg glæder mig over endnu en kunde, der også fremadrettet vil samarbejde på kommende projekter.

Se siden på FiberLAN.dk

Holy Cow Media sky

PORTFOLIE

Se de seneste cases