Erhvervsfoto, reklamefoto og portrætter

Vil du sikre, at jeres visuelle identitet er hamrende lækker? At jeres medarbejdere, produkter og tjenester fremstår bedst muligt? Jeg vil meget gerne samarbejde med jer om at lave et fedt koncept, der lever op til jeres ønsker, så jeres identitet og produkter kommer til at fremstå skarpere, flottere og mere professionelt - og jeres hjemmeside får styrket sin profil. I sidste ende vælger kunden det firma, som har en troværdig profil og lækre produkter, og billederne er det første skridt på vejen til at opnå dette.

Portrætfoto

En af de første sider mange kunder besøger er “om mig”-siden, så det er vigtigt at dit portræt og dine medarbejderes portrætter ser professionelle ud, så dine kunder får det helt rigtige indtryk af jeres virksomhed. Jeg kommer gerne ud til jer og foreslår, hvordan vi giver din hjemmeside de billeder, som fanger dine besøgendes blik, og skaber det udtryk. som I gerne vil have til at repræsentere jeres værdier og profil.

Miljø og on-location billeder

Vil du gerne vise jeres flotte virksomhed frem på jeres hjemmeside eller måske i en brochure eller reklame, så gør det på den rigtige måde. Sammen bliver vi enige om, hvad I gerne vil signalere til jeres kunder, og så opsætter vi sammen nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår helt rigtigt.

Kom med behind the scenes, og se hvordan jeg arbejder:

BTS-film
Afspil video om BTS-film

Jeg løser opgaver for reklamebureauer, firmaer og kommuner

Jeg har i flere år arbejdet som erhvervsfotograf og har igennem tiden arbejdet med vidt forskellige samarbejdspartnere, lige fra reklamebureauer til store firmaer og små selvstændige. Jeg elsker den diversitet mine opgaver har, og intet job er for stort eller for lille, så skriv eller ring til mig, så vi kan få en snak om dine ønsker.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Holy Cow Media sky

PORTFOLIE

Se de seneste foto cases

LM Huse, arkitekturfoto af erhvervsejendomme

LM Huse

Foto og film af arkitektur Med 12 forskellige lokationer spredt rundt i hele Danmark, så var denne opgave lidt af

Læs casen »