Om Holy Cow Media

... og mig Kasper Orthmann Andersen

Holy Cow er ikke dit typiske full service reklamebureau med projektledere, mellemledere og hr-afdeling. Ganske ofte kommer du ikke engang til at tale med andre end mig – og det er faktisk en skam. For resultaterne er næsten altid summen af flere mega dygtige og søde folk, som jeg trækker på, lige så snart opgaven byder sig. Det kan være strategiske overvejelser ift. målgruppen, tekstforfatning, indtalen af speak, redigering og colourgrade af film, programmering af hjemmesider, grafisk design osv osv.

Mit højeste ønske er at tilbyde noget der er anderledes – noget der ikke bare er stangvare og produceret på samlebånd – noget hvor relationen til kunden er vigtig. Vigtig fordi det skal være fedt at arbejde sammen. Det skal være sjovt at løse opgaverne.

Jeg har over 10 års erfaring som webdesigner, og næsten lige så mange med grafisk design, og jeg holder mig konstant ajour med både trends og den tekniske udvikling. Mine kunder beskriver mig som professionel, kreativ og ligetil. Jeg er altid lyttende i forhold til kundens ønsker, og sammen diskuterer vi målgruppe, budskab og udtryk. Det skal være klart for alle parter, hvad målsætningen er, og det er mit mål at overgå jeres forventninger.

Fordi design og billeder i min optik hænger uløseligt sammen, kastede jeg mig for en del år siden hovedkuls over fotografgerningen. Jeg havde ingen forudsætninger, andet end et øje for godt design og en god portion engagement. Og en meget tålmodig familie, der i perioder blev fotograferet og blitzet, så de var helt skeløjede. Over en årrække har jeg nu skrabet kompetencer sammen for at blive en, hvis jeg selv skal sige det, habil fotograf. Og i dag fylder især filmdelen langt over halvdelen af min omsætning.

Det har været en udvikling der har været både sjov og givende, og som gør mig i stand til at tilbyde en mere fuldendt pakkeløsning til mine kunder, der slipper for at skulle have fat i en fotograf, der ikke kender designlinjen, og som først skal briefes og sættes ind i det udtryk, der passer ind på hjemmesiden eller i reklamen.

Det er nu over 7 år siden, at jeg blev selvstændig, og den beslutning har jeg ikke fortrudt et sekund. Det kan selvfølgelig godt være stressende, når det pludselig vælter ind med hasteopgaver, men friheden til at arbejde med lige præcis de opgaver, jeg synes, er allermest sjove, er det hele værd.

På hjemmebanen er jeg far til to fantastiske tøser, og er gift med min dejlige overbærende kone, som forstår, når jeg ikke kan lade være med at plapre løs om en fed opgave eller idé, når jeg kommer hjem fra kontoret.

KUNDEUDTALELSER

Hvad de siger

Vi har løbende behov for enten at få taget lidt miljøfotos eller optaget film med vores produkter – og da vi flere gange har brugt Kasper til videodelen og til portrætbilleder af vores direktion – ønskede vi også at afprøve ham i forbindelse med vores miljøbilleder.

Jeg synes Kasper løste vores behov super godt. Han var meget deltagende og kom med gode råd og idéer til billederne, men var samtidig også lydhør overfor vores input. Samarbejdet har i gennem årene resulteret i nogle gode videoer og her i sidste omgang også nogle gode billeder.

Jeg vil gerne anbefale Kasper til andre, da jeg synes, han er en dygtig fotograf, er god til at lave film – og ikke mindst, fordi Kasper er nem og ligetil at arbejde med.
Rikke Kirk Svenstrup
Marketings- og kommunikationsmanager, ENGEL Workwear
Jeg kontaktede Kasper fra Holy Cow, fordi jeg skulle have en ny hjemmeside, og syntes der skulle nyt frisk input til. Kasper løste opgaven til fuld tilfredshed. U/G plus. Jeg er rigtig glad for min nye hjemmeside.

Jeg søgte en hjemmeside der ikke lignede andre hjemmesider i min branche, designmæssigt, funktionsmæssigt. Da vi havde vores første møde, hvor jeg prøvede at sætte ord på mine forventninger, havde vi en god og konstruktiv snak. Det super gode, ved Kaspers måde at håndtere vores forventningsafstemningsmøde på, var, at han også udfordrede mig, samtidig med at han hørte efter mine bekymringer omkring design mm. Da Kasper så præsenterede designet for os, sad det lige spot on - det var fedt!

Holy Cow Media får 5 stjerner ud af 5, og jeg vil til en hver til anbefale Kasper til nogle der vil have et kvalitetsprodukt til en fornuftig pris. Vil også anbefale den måde vi gjorde det på i samarbejde med tekstforfatter Kristian Frost, der var projektleder og skrev indholdet til hjemmesiden. Det gjorde så, at jeg kunne lave det, jeg er god til, mens Kristian og Kasper lavede det de er gode til. Også 5 stjerner til Kristian Frost kommunikation for et fantastisk samarbejde.
Henrik Hansen
Ejer Cipe:Care
UngSolrød tog fat i Holy Cow, da vi ønskede at skabe en ny profil med nyt logo, ny hjemmeside og nyt magasin. Vi har siden første kontakt været rigtig glade for Kasper fra Holy Cow, han har været ekstremt professionel, åbensindet og lydhør i forhold til vores behov som Ungdomsorganisation og de udfordringer vi stod overfor. Vi står i dag med en løsning som er langt mere fremadskuende, engagerende og relevant for vores målgruppe. Vi kan kun varmt anbefale Kasper.
Wazir Abdulrahman
Kommunikationsansvarlig, UngSolrød
Kasper fra Holy Cow har designet Rævebakkeskolens nye flotte hjemmeside, og udarbejdet en ny brochure mm. Vi er meget tilfredse med resultatet og vil gerne anbefale Kasper! Han er meget grundig, effektiv, professionel og kreativ – tager nogle utrolig flotte billeder – og får det hele til at spille fint sammen. Kasper er en god samarbejdspartner, der forstår vigtigheden af dialog og selvstændig opgaveløsning, når der samarbejdes med en travl virksomhed
Annie Nielsen
Skoleleder, Rævebakkeskolen
Jeg har brugt Kasper til udviklingen af hele mit grafiske design, fra logo, farvevalg og typografi over meget lækre visitkort og postkort til hjemmesidelayout. Kasper har været kreativ og nem at kommunikere med, og er blevet ved hver gang, til den har siddet lige i skabet. Jeg er meget tilfreds med både graden af professionalisme, indsatsen og resultatet, og kan kun anbefale Kasper.
Flemming Keller Hendriksen
Indehaver, Keller Advokatfirma
Holy Cow Media sky

PORTFOLIE

Se lidt forskellige cases