Design af DMKskoler
Webdesign til DMKskoler

KUNDE

DMKskoler

OPGAVE

webdesign

DATO

11. marts 2021

Holy Cow Media sky

Et komplet rebrand af Danske Musik- og Kulturskoler

DMKskoler.

Jeg landede midt i en gentænkning af Danske Musik- og Kulturskoler. En proces hvor det var besluttet at organisationen kort og godt skulle hedde DMKskoler. Så langt så godt, men i samme ombæring ønskede de nyt logo, ny designguide og ny hjemmeside, der bedre afspejlede den professionalisme, som de savnede i deres gamle setup.

DMK er landsorganisation for landets kommunale- og/eller selvejende musik- og kulturskoler, som derved alle er medlemmer af DMK.

Logo.

DMKskoler havde tidligere en tændstikmand med stok og hat. Og de følte ganske enkelt ikke, at det virkede seriøst nok, når de skulle kommunikere med eksterne parter.

Jeg fik meget frie hænder, men det var vigtigt, at logoet havde en betydning. Jeg skabte derfor logoet ud fra temaet, at kunsten giver vinger. Dette er afspejlet i D’et, og for at understrege dette, så bruger vi også D’et som det femte element på tværs af brochurer og hjemmeside.

Farver.

Med et ret stramt tegnet logo, var jeg af den overbevisning, at det var nødvendigt med en modvægt i farverne, så organisationen stadig udstrålede kreativitet og mod. Det var for at være helt ærlig en længere proces at blive enige om paletten. DMKskoler var nervøse for at en farvepalette med spræl ville trække det grafiske udtryk i en useriøs retning. Efter et par forsøg ramte vi dog en linje, som alle parter var glade for. To blå nuancer. Den ene støvet og den anden med masser af kraft. Og så en sprælsk orange accentfarve, der skaber blikfang, og så til sidst en varm hvid baggrundsfarve, der skaber dybde og ikke er så hård.

DMKskoler-farver

Hjemmesiden.

Med designguiden i hus, var det en smidig proces at designe hjemmesiden. Det nok vigtigste element på siden er nyhedssektionen, hvor DMKskoler fortæller deres medlemmer om alle de tilbud de har, og i en corona-tid, så er det et super vigtigt redskab, hvor medlemmerne altid kan finde de nyeste retningslinjer og få hjælp og inspiration til online undervisning. 

Webdesign til DMKskoler
Webdesign til DMKskoler

KUNDEUDTALELSER

Hvad de siger

Jeg kontaktede Kasper fra Holy Cow Media, fordi vi skulle have ny hjemmeside og visuel identitet, og fordi han blev anbefalet af et bestyrelsesmedlem og havde rigtig fair priser.

Vi havde mange gode samtaler – og mange forskellige udkast og farveforslag, hvor vi prøvede at tale os ind i, hvad der er vigtigt for os at signalere og kommunikere. Kasper er servicemindet, fleksibel og følger op på leverancer, og efter en spændende proces, er vi rigtig glade for den platform og det udtryk, vi har fået. Jeg anbefaler gerne Kasper og Holy Cow Media til andre, der skal have udviklet ny hjemmeside og visuel identitet.
Holy Cow Media sky

PORTFOLIE

Se de seneste cases

Webdesign af FiberLAN A/S hjemmeside

FiberLAN

Design af hjemmeside til FiberLAN A/S Jeg har på denne opgave arbejdet tæt sammen med Kristian Frost, og vores arbejde med tilrettelæggelse, tekstforfatning, filmproduktion og design

Læs casen »