Engel Workwear 2021-kataloget
Modelfoto/Miljøfoto for Engel Workwear

KUNDE

Engel Workwear

OPGAVE

foto

DATO

12. november 2020

Holy Cow Media sky

Modelfotos for arbejdstøjsfirmaet Engel

Jeg har efterhånden produceret en hel del film for Engel Workwear samt lavet portrætter af ledelsen og fotos fra produktionen, men jeg blev alligevel lidt ekstra glad, da Engels Marketings- og kommunikationsmanager spurgte, om jeg også ville hjælpe med miljøfotos af deres modeller. Og ved du hvad? Det ville jeg gerne.

KUNDEUDTALELSER

Hvad de siger

Vi har løbende behov for enten at få taget lidt miljøfotos eller optaget film med vores produkter – og da vi flere gange har brugt Kasper til videodelen og til portrætbilleder af vores direktion – ønskede vi også at afprøve ham i forbindelse med vores miljøbilleder.

Jeg synes Kasper løste vores behov super godt. Han var meget deltagende og kom med gode råd og idéer til billederne, men var samtidig også lydhør overfor vores input. Samarbejdet har i gennem årene resulteret i nogle gode videoer og her i sidste omgang også nogle gode billeder.

Jeg vil gerne anbefale Kasper til andre, da jeg synes, han er en dygtig fotograf, er god til at lave film – og ikke mindst, fordi Kasper er nem og ligetil at arbejde med.
Rikke Svenstrup - F. ENGEL
Rikke Kirk Svenstrup
Marketings- og kommunikationsmanager, ENGEL Workwear
Holy Cow Media sky

PORTFOLIE

Se de seneste cases

Webdesign af FiberLAN A/S hjemmeside

FiberLAN

Design af hjemmeside til FiberLAN A/S Jeg har på denne opgave arbejdet tæt sammen med Kristian Frost, og vores arbejde med tilrettelæggelse, tekstforfatning, filmproduktion og design

Læs casen »