Flyt Til Vestfyn-kampagne
Flyt Til Vestfyn - kampagnefilm

KUNDE

Assens Kommune

OPGAVE

bosætning · film · kampagne

DATO

7. oktober 2022

Holy Cow Media sky

Tilflytterfilm til bosætningskampagne

Jeg elsker denne type film. Helt ægte mennesker og helt ægte fortællinger. Tusind tak til de fire familier, der valgte at dele deres historier og drømme med mig. Fortællinger om bl.a. at udleve drømmen om at flytte på landet og får plads og luft under vingerne. Iværksætterdrømme, der endelig kan udleves og muligheden for at tyvstarte sit otium i første parket til vandet. 

Jeg er stolt af resultatet og især af det nærvær, som jeg håber skinner igennem i alle filmene.

Som en lille teknisk detalje, så valgte jeg at skyde filmene på et anamorfisk objektiv, hvilket giver et filmisk, drømmende og lidt romantisk udtryk.

Resultatet er et godt eksempel på det gode samarbejde, som jeg har været så heldig at nyde godt af i mange år med Assens Kommune. Det betyder afsindigt meget for mig, når en kunde bliver ved med at samarbejde, og resultaterne bare bliver federe og federe, fordi der er en tiltro til mine idéer og tanker.

Lea & Mads - Tilbage til rødderne bosætningsfilm
Afspil video om Lea & Mads - Tilbage til rødderne bosætningsfilm
Bosætningsfilm med Hanne og Kasper - Drømmen om et gør-det-selv-projekt
Afspil video om Bosætningsfilm med Hanne og Kasper - Drømmen om et gør-det-selv-projekt
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Holy Cow Media sky

PORTFOLIE

Se de seneste cases

Webdesign af FiberLAN A/S hjemmeside

FiberLAN

Design af hjemmeside til FiberLAN A/S Jeg har på denne opgave arbejdet tæt sammen med Kristian Frost, og vores arbejde med tilrettelæggelse, tekstforfatning, filmproduktion og design

Læs casen »