Hartvigsen & Hein
Lækkert webdesign til kiropraktor Hartvigsen & Hein - rygklinik i Odense

KUNDE

Hartvigsen og Hein

OPGAVE

webdesign

DATO

1. juli 2019

Holy Cow Media sky

Webdesign og fotos til ledende rygklinik i Odense

Professionalisme og høj faglighed som tema – og så SEO der skulle back-on-track

 

Hej Kasper.

Jeg har fået dig anbefalet af Vibeke Storm-Frandsen (der hilser 😊 ) og kan se, at du også har lavet hjemmeside for vores kollega Peter Højgaard i Nyborg, der også roser dig.

Vi har for nylig fået hjælp til at få lavet en ny hjemmeside via one.com’s hjemmesideprogram, men denne er vi ikke tilfredse med. Den er for ufleksibel og fremstår ikke professionelt nok. Vi vil derfor gerne have en side i WordPress, hvilket vi har været vant til at arbejde med tidligere. Og her er det, vi gerne vil have hjælp.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Og sådan startede et fedt samarbejde med teamet fra Hartvigsen & Hein.

Det var helt afgørende for mig, at det visuelle udtryk kom til at svare overens med Hartvigsen & Heins professionelle tilgang til deres patienter. Troværdighed og engagement var også nøgleord, som jeg gerne ville afspejle i både udtryk og i særdeleshed også i mine fotos. Jeg har jo sagt det tusind gange før – men altså, hold nu op, hvor er det bare fedt at få lov til at levere hele pakken. Så fotos og webdesign bare spiller 100% sammen.

Inden jeg gik i gang med Hartvigsen & Heins hjemmeside, havde de haft en praktikant til at designe en ny hjemmeside til dem. Praktikanten havde desværre bare ikke taget højde for Googles indeksering af hjemmesiden. Så ud over et gennemsnitligt design, så var det værste faktisk, at deres side, der ellers lå rigtig fint på Google, pludselig var røget langt væk fra side 1 på vigtige søgeord. Helt essentielle ting som at lave 301-redirects ved url-ændringer samt almindelig overholdelse af SEO-strategier var forsømt. Heldigvis fik vi hurtigt skuden vendt, og siden ligger rigtig fornuftigt igen.

Se siden på rygklinik.dk

KUNDEUDTALELSER

Hvad de siger

Stort tak til Kasper Orthmann Andersen for at lave en fantastisk hjemmeside til Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik. Helt fra start har vores samarbejde bæret præg af Kaspers meget professionelle tilgang til tingene: lige fra den indledende snak; de super flotte billeder, han tog af personale og klinikken; den hurtige og effektive kommunikation og feedback samt oplæring i egen-redigering af hjemmesiden og til det endelige resultat med integrering af online booking i vores kalendersystem. Han har en super god sans for visuelle effekter og har virkelig styr på google optimering. Ingen tvivl om, at Kasper til hver en tid varmt kan anbefales!
Tina Hein Lauridsen
Partner, Hartvigsen & Hein
hjemmesidedesign og webdesign for kiropraktor, fysioterapeut Odense
Holy Cow Media sky

PORTFOLIE

Se de seneste cases

Webdesign af FiberLAN A/S hjemmeside

FiberLAN

Design af hjemmeside til FiberLAN A/S Jeg har på denne opgave arbejdet tæt sammen med Kristian Frost, og vores arbejde med tilrettelæggelse, tekstforfatning, filmproduktion og design

Læs casen »