Kom til Kolding
Kom til Kolding - Bosætningskampagne

KUNDE

Kolding Kommune

OPGAVE

bosætning · film

DATO

5. maj 2021

Holy Cow Media sky

Bosætningskampagne med design i fokus

Super spændende opgave i samarbejde med de dygtige mennesker i Kolding Kommune. Opgaven bestod i at lave et destillat af deres visioner for bosætning og de egenskaber, der gør Kolding Kommune til en attraktiv kommune at bosætte sig i.

Filmen er her i den lange udgave til brug på de sociale medier, men den er også klippet i en kortere udgave til brug i biografer, hvor den også har kørt i en periode.

Kom til Kolding - Bosætningskampagne
Afspil video om Kom til Kolding - Bosætningskampagne

KUNDEUDTALELSER

Hvad de siger

Jeg kontaktede Kasper fra Holy Cow Media, fordi vi havde brug for en professionel film. En flot film, der kunne være med til at brande Kolding Kommune og vise, at det er et attraktivt sted at slå sig ned – både som privatperson og som virksomhed. Samtidig havde vi brug for, at filmen gav et indblik i Kolding Kommunes vision: "Sammen designer vi livet". Kolding er Danmarks eneste såkaldte designkommune. Og det skulle filmen give indtryk af – sammen med et twist af kommunens aktuelle store satsning på bæredygtighed.

Jeg har tidligere arbejdet sammen med Kasper om et andet filmprojekt, som han løste til UG. Jeg vidste, at han er meget ærekær i forhold til kvaliteten af de billeder, han leverer. Der er fuldstændig styr på vinkling, komposition, lyssætning og ikke mindst historiefortællingen. Kasper leverer nemlig ikke bare et flot billede, han fortæller historier.

Vi fik 100% det, vi ønskede og mere til. På baggrund af et enkelt møde, hvor vi fremlagde vores udfordring og ønsker, skabte Kasper et oplæg til fire små fortællinger, som på fremragende vis giver et troværdigt og nærværende indblik i, hvad Kolding Kommune er for et sted. Det er ret imponerende set i forhold til den kompleksitet, der var i vores oplæg.

Vores samarbejde resulterede i en kort film på ca. 1 minut. Vi kalder den for vores bosætningsfilm. Den ligger på hjemmesiden komtilkolding.dk – men den er også skabt med henblik på at kunne vises i biografer, i busser og tog og andre steder, hvor der er offentligt tilgængelige skærme. Filmen er bygget op over fire små fortællinger, som både kan ses sammen og hver for sig. Derfor har vi også efterfølgende kunnet dele filmen op igen i små sekvenser, som bliver brugt som billedfriser på komtilkolding.dk – ret genialt 😄

Historiefortællingen er for os at se helt klart Kaspers stærkeste kort. Han insisterer på, at billederne skal fortælle historier og give mening i den sammenhæng, de bliver vist. Det stiller krav til Kaspers kunder om at være skarpe på, hvad det er, de vil med deres film. Og det, at han kræver noget af kunden, giver det bedste udgangspunkt for et godt og stærkt samarbejde.

Det er mit indtryk, at kasper også insisterer på, at film skal skabes i et samarbejde. Og det er skønt som kunde at føle sig inddraget i projektet – også selv om det giver arbejde i form af, at vi f.eks. skulle finde aktører til filmens scener. Men det tætte samarbejde giver samtidig tryghed i forhold til, at projektet er i de bedste hænder.

Kasper ved, hvad han laver, og han gør det godt. Og skulle man være den mindste smule i tvivl, skal man bare kigge på en enkelt sekvens i en af hans film. Så kan man se, at Kasper leverer kvalitet af meget høj klasse. Både teknisk og indholdsmæssigt. Jeg vil helt klart anbefale Kasper og Holy Cow Media. Jeg har faktisk allerede anbefalet ham til mange. Kasper er unik på grund af sin tilgang. Han insisterer på historiefortælling og samarbejde, og han leverer udsøgt kvalitet og høj service.
Rie Nielsen - Kolding Kommune
Rie Nielsen
Projektleder, Kolding Kommune
Holy Cow Media sky

PORTFOLIE

Se de seneste cases

Webdesign af FiberLAN A/S hjemmeside

FiberLAN

Design af hjemmeside til FiberLAN A/S Jeg har på denne opgave arbejdet tæt sammen med Kristian Frost, og vores arbejde med tilrettelæggelse, tekstforfatning, filmproduktion og design

Læs casen »