Livet på Samsø: Fødselsdag på Kartoffelgaarden

KUNDE

Samsø Kommune

OPGAVE

bosætning · film

DATO

30. oktober 2020

cloudsblue3

En lidt utraditionel bosætningskampagne for Samsø

Kartoffellagkage, sengebetræk i kartoffelmønster, kartoffelvæggeur, kartoffelpræmieoverrækkelsesbilleder, kartoffeltegninger, kartoffelflag, kartoffelbog – prøv at se om du kan spotte alle kartoffelrekvisitterne – og referencerne, som er med i denne bosætningskampagne for Samsø Kommune.

Denne her film er jeg bare mega stolt over.

Henrik Taaning og jeg har stået for idéudvikling, manus, lyssætning, optagelser, redigering og colorgrade. 

Og det er tidsmæssigt nok det projekt, som vi i udviklingsfasen har brugt aller længst tid på. For der var super mange små detaljer, som bare skulle spille, for at historien, stemningen og tonen blev formidlet helt rigtigt.

Et kæmpe skud ud til Samsø Kommune, der var med på vores tossede idéer – og som i den grad var en vigtig medspiller. For her var der jo sindsygt mange rekvisitter, der skulle laves og lokationer og aftaler der skulle arrangeres!

Og endnu engang tak til Michelle Piester og Jacques Rahr Knudsen, der var max kompetente tovholdere på projektet.

Filmene, ja nu siger jeg filmene, fordi jeg håber at vi får lov til at lave flere efter samme koncept. Men altså filmene skal være todelte. Først en sjov intro der spiller på fordomme om Samsø som kartoffelland – og så efterfulgt af lækre optagelser, der viser Samsøs fantastiske muligheder. 

Afspil video
cloudsblue

PORTFOLIE

Se de seneste cases

ROEQ - Robotic Equipment

Robotic Equipment

Den komplette løsning Robotic Equipment (ROEQ) producerer udstyr til MiR (Mobile Industrial Robots). ROEQ er på utrolig kort tid vækstet helt enormt, og det har

Læs casen »