Livet på Samsø: Fødselsdag på Kartoffelgaarden

KUNDE

Samsø Kommune

OPGAVE

bosætning · film

DATO

30. oktober 2020

Holy Cow Media sky

En lidt utraditionel bosætningskampagne for Samsø

Kartoffellagkage, sengebetræk i kartoffelmønster, kartoffelvæggeur, kartoffelpræmieoverrækkelsesbilleder, kartoffeltegninger, kartoffelflag, kartoffelbog – prøv at se om du kan spotte alle kartoffelrekvisitterne – og referencerne, som er med i denne bosætningskampagne for Samsø Kommune.

Denne her film er jeg bare mega stolt over.

Henrik Taaning og jeg har stået for idéudvikling, manus, lyssætning, optagelser, redigering og colorgrade. 

Og det er tidsmæssigt nok det projekt, som vi i udviklingsfasen har brugt aller længst tid på. For der var super mange små detaljer, som bare skulle spille, for at historien, stemningen og tonen blev formidlet helt rigtigt.

Et kæmpe skud ud til Samsø Kommune, der var med på vores tossede idéer – og som i den grad var en vigtig medspiller. For her var der jo sindsygt mange rekvisitter, der skulle laves og lokationer og aftaler der skulle arrangeres!

Og endnu engang tak til Michelle Piester og Jacques Rahr Knudsen, der var max kompetente tovholdere på projektet.

Filmene, ja nu siger jeg filmene, fordi jeg håber at vi får lov til at lave flere efter samme koncept. Men altså filmene skal være todelte. Først en sjov intro der spiller på fordomme om Samsø som kartoffelland – og så efterfulgt af lækre optagelser, der viser Samsøs fantastiske muligheder. 

Afspil video

KUNDEUDTALELSER

Hvad de siger

Da vi henvendte os til Holy Cow Media, var den oprindelige plan at lave en bosætningsfilm for Samsø Kommune. Efterhånden som dialogen skred frem og vi fandt nogle ekstra midler, var det oplagt at udvide aftalen til også at indbefatte tre film om Samsø som feriedestination.

Vi brugte lang tid på at afsøge markedet. Vi kiggede på erfaring, stil og naturligvis også pris. Her stod Holy Cow Media ud som et stærkt bud, og vi fik i den efterfølgende samtale hurtigt indtryk af, at Kasper kunne løse vores opgaver.

Da der var tale om fire forskellige opgaver med mange involverede og på flere forskellige lokationer og endda med forskellige budskaber og målgrupper, brugte vi sammen lang tid på at indkapsle de stemninger, vi gerne ville have frem. Her var Kasper en fantastisk sparringspartner, der hurtigt og med respekt for vores ønsker og input, satte sig ind i Samsøs særkende. Vi lavede en fin arbejdsfordeling, så den vanskelige logistik kunne håndteres, og på den måde fik vi alle film i kassen på en smart og produktiv måde. Det færdige resultat var strålende. Øens politikere, borgmester og andre samarbejdspartnere er meget begejstrede, og responsen fra dem, der har set filmen, har været mere end god.

Vi har fået lavet fire film, der alle er versionerede med forskellige logoer og i forskellige længder, så vi kan bruge dem på forskellige platforme. Flere af filmene har fundet vej til biograflærredet og fjernsynsskærmen, og også her har Kasper været en stor hjælp, der har imødekommet alle vores mange ønsker.

Kasper er grundig og professionel i sin tilgang til opgaven. Han er også kreativ, kan tænke skævt med øje for detaljer, lyssætning, virkning og vinkler. Vi havde fornøjelsen at tilbringe nogle dage sammen med Kasper og hans kolleger under produktionen, og her var det også en fordel, at Kasper er en sjov, rar og professionel mand at være sammen med.

Fra start var der god forståelse for opgavens omfang og budget. Vi og Kasper arbejdede sammen på at udvikle idéen og manuskriptet, og det var en rigtig god proces, hvor der var plads til både vilde tanker og realistiske muligheder. Kommunikationen op til, under og efter opgaven var leveret har været god og saglig.

Vi vil absolut anbefale Holy Cow Media til produktion af film. Resultatet er i top og hele processen ligeså.
Holy Cow Media sky

PORTFOLIE

Se de seneste cases

Webdesign af FiberLAN A/S hjemmeside

FiberLAN

Design af hjemmeside til FiberLAN A/S Jeg har på denne opgave arbejdet tæt sammen med Kristian Frost, og vores arbejde med tilrettelæggelse, tekstforfatning, filmproduktion og design

Læs casen »