Passion for work
Reklamefilm for Engel Workwear med fokus på storytelling

KUNDE

F. Engel Workwear

OPGAVE

film · reklamefilm

DATO

20. februar 2020

cloudsblue3

På storyteller-eventyr i hi-vis vest og sikkerhedssko

Branding af arbejdstøj

Engel Workwear var super klar på at prøve noget nyt.

Vi har tidligere lavet lidt mere konventionelle reklamefilm med fokus på tøjet og med fokus på tøjets egenskaber og styrker. Ikke dårlige film. Slet ikke. Faktisk så er de stadig i brug, og virker super godt til at vise tøjet frem. Men hvis man gerne også vil skabe en bestemt følelse omkring et firma, eller forbinde et firma med nogle bestemte værdier, så er det bare ikke helt nok.

Det er her storytelling kommer ind i billedet.

Engels kommunikationsteam var helt med på idéen fra start af. Vi skulle fortælle historier. Historier om de mennesker, der bruger ENGELS tøj til daglig. Og selvfølgelig gerne de mennesker, der også har en spændende historie. I nu foreløbig tre film har vi været omkring alt lige fra erhvervsklatreren Allan, gulvlæggeren Lars til racermekanikeren Bjarne.

En dag med hjelm og sikkerhedssko.

Første film havde Allan Allan Stilling Kristiansen fra RT9 – Scandinavian Rope Access i hovedrollen. Allan er med sin lidt særegne profession nærmest selvskrevet til denne første film med temaet Passion for Work. Og således gik det til, at Henrik og jeg befandt os på Lisbjerg Forbrænding iført hjelm, vest og lidt for store sikkerhedssko.

KUNDEUDTALELSE

Hvad de siger

Det er en fornøjelse at arbejde med dig👍
Glæder mig allerede til næste projekt 😊
Manuela Truhr
F. Engel
cloudsblue

PORTFOLIE

Se de seneste cases

ROEQ - Robotic Equipment

Robotic Equipment

Den komplette løsning Robotic Equipment (ROEQ) producerer udstyr til MiR (Mobile Industrial Robots). ROEQ er på utrolig kort tid vækstet helt enormt, og det har

Læs casen »