Profilfilm til Cocina
Profilfilm og fotos til Cocina

KUNDE

Cocina

OPGAVE

foto · profilfilm

DATO

11. februar 2021

Holy Cow Media sky

Tempo, lyssætning og ild i slooooow moooootion.

Rebranding af en virksomhed i vækst.

Cocina er en forholdsvist ny spiller på kantine og frokostordnings-markedet. Men de har medvind. For Cocina tilbyder helt unikt at stille med deres egne kokke direkte i deres kunders køkkener – som de selv siger “VORES KØKKEN ER DIT KØKKEN”.

Profilfilm og fotos til Cocina
Profilfilm og fotos til Cocina

Profilfilm eller måske snarere brandingfilm med lækkerhed.

Anitta og Thomas, der driver Cocina, gav mig meget frie hænder. De havde dog en reklamefilm, de havde fundet, som de virkelig godt kunne lide. Jeg tog derfor udgangspunkt i den samme tone og stil i min film.

KUNDEUDTALELSER

Hvad de siger

Vi stod foran en stor rebranding-opgave, da vi skiftede firmanavn til Cocina. I den forbindelse ville vi have lavet en film, der kort og godt kunne fortælle om vores services, og samtidig også viste vores værdier og unikke tilgang til kantine og frokostordninger. Vi kendte Kasper fra Tommerup Erhvervspark, hvor vi tidligere har været naboer, og vi kan godt lide Kaspers stil og måde at være på.

Vi havde ikke arbejdet med film før, men vi havde en helt klar idé om, hvilken stil vi ville have. Det skulle være tempofyldt, kreativt og lækkert. Kasper ramte fuldstændig den stil, vi ville have, og var meget lydhør overfor vores feedback, så vi i dag har en profilfilm, som vi får utroligt meget ros for, og som vi synes repræsenterer os og vores virksomhed helt perfekt.

Kasper er idérig og har et fantastisk blik for lys, vinkler og opbygning af en fed film. Vi har allerede mange gange anbefalet Kasper og Holy Cow Media, og det gør vi med glæde til alle der ønsker kvalitet og et dejligt samarbejde.
Holy Cow Media sky

PORTFOLIE

Se de seneste cases

Webdesign af FiberLAN A/S hjemmeside

FiberLAN

Design af hjemmeside til FiberLAN A/S Jeg har på denne opgave arbejdet tæt sammen med Kristian Frost, og vores arbejde med tilrettelæggelse, tekstforfatning, filmproduktion og design

Læs casen »