Fonden Sydfyns Elforsyning
Repræsentantskabsvalg - SEF A/S

KUNDE

SEF A/S

OPGAVE

film · kampagne

DATO

19. november 2021

Holy Cow Media sky

Kampagnefilm til Repræsentantskabsvalget til Fonden Sydfyns Elforsyning

Sammen med SEF A/S producerede jeg i efteråret denne film. Formålet med filmen er at få folk til at interessere sig for Repræsentantskabsvalget, og øge både valgdeltagelse og stemmeprocent.

Repræsentantskabsvalg - SEF A/S
Afspil video om Repræsentantskabsvalg - SEF A/S

KUNDEUDTALELSER

Hvad de siger

Vi henvendte os til Holy Cow media, da vi havde et ønske om at få udarbejdet en profilfilm ifm. forestående forbrugervalg til repræsentantskabet i Fonden Sydfyns Elforsyning. Vi ønskede at give borgere på Sydfyn et indblik i repræsentantskabet, fondens formål, og hvordan fonden tager ansvar for bæredygtig udvikling af Sydfyn.

Vi kontaktede Kasper, dels fordi han tidligere har haft hjulpet andre selskaber i koncernen godt i mål, men også på baggrund af hans kreativitet og øje for detalje, som tydeligt kommer til udtryk i de case-eksempler der fremhæves på Holy Cow Media’s hjemmeside.

Det var en stor fornøjelse at arbejde sammen med Kasper, som har en helt igennem professionel tilgang til videoproduktion og historiefortælling – med plads til humor i processen.

Opgaven med at skabe en profilfilm, som skulle give borgere på Sydfyn et indblik i repræsentantskabet, Fonden Sydfyns Elforsynings formål, og hvordan vi tager ansvar for bæredygtig udvikling af Sydfyn, udmønstrede sig i en utrolig vellykket film! Det lykkedes Kasper at hjælpe os med, at samle de vigtigste budskaber i en kort profilfilm – ikke nogen nem opgave.

Helt konkret håber vi på, at profilfilmen kan være med til at vække en interesse for potentielle kandidater ifm. repræsentantskabsvalget i Fonden Sydfyns Elforsyning 2022. Samtidig ønsker vi også, at samarbejdet og det flotte slutprodukt i form af en profilfilm, medvirker til at endnu flere borgere på Sydfyn bemærker Fonden Sydfyns Elforsyning, og de mange initiativer der tages for at støtte op om lokalsamfundet.

Hele oplevelsen fra bestilling til levering var en stor fornøjelse! Kasper bidrog med kreative input undervejs ifm. hele processen, og kunne sammensætte netop de klip og det udtryk vi ønskede i vores profilfilm - helt ned på detalje-niveau.

Kasper er vanvittig dygtig, og det er en sand fornøjelse at arbejde sammen med ham. Samtidig er Kasper god til at indvie andre i processen, og gør det således utrolig spændende at være involveret i produktionen. Vi glæder os i hvert fald til at fortsætte samarbejdet.
Christoffer Falkesen
Projekt- og digitaliseringskonsulent, SEF A/S
Holy Cow Media sky

PORTFOLIE

Se de seneste cases

Webdesign af FiberLAN A/S hjemmeside

FiberLAN

Design af hjemmeside til FiberLAN A/S Jeg har på denne opgave arbejdet tæt sammen med Kristian Frost, og vores arbejde med tilrettelæggelse, tekstforfatning, filmproduktion og design

Læs casen »