Visionsfilm for Assens Kommune
Visionsfilm for Assens Kommune

KUNDE

Assens Kommune

OPGAVE

film · visionsfilm

DATO

15. februar 2019

Holy Cow Media sky

Visualisering af en kommunes drømme for fremtiden.

Luftkasteller eller fatamorgana.

Visioner er af god grund både luftige og drømmende – og med højt til loftet. Men hvordan konkretiserer, indfanger og fastholder man visioner og viser dem på film? Vel at mærke uden at fremstille dem som luftkasteller. For briefet var klart. Videoen måtte ikke være et fatamorgana. Det skulle være konkret og nede på jorden og have eksempler på områder, hvor visionen allerede i dag er virkelighed.
Ja, det var udfordringen. Heldigvis skulle jeg ikke løse det alene, men kunne sammen med kommunens kommunikationsafdeling koge visionen ind til en lækker lille bouillonterning, og kommunens dygtige folk stod for den kritiske del af opgaven med at finde gode eksempler på visionen.

Omfattende… Jeps!

Vi lavede det meste af planlægningen og drejebogen i start-februar, og fik optagelserne i hus i løbet af februar. Og med mere end 15 lokationer – lige fra det billedskønne Helnæs til fodboldtræning i Tommerup Stationsby til Hjalmer Larsen-koncert på Tobaksgården i Assens – så var det mildest talt en omfattende produktion.

Følelser, borgerinddragelse og pejlemærker.

Første halvdel af filmen er tonet med de store armbevægelser og min ambition var at fange stemninger med både film og lyd. Speaket er også instrueret med dette fokus. Den sidste halvdel er mere konkret. Mere nede på jorden. Formålet er at sikre, at borgere i kommunen forstår, at de har haft indflydelse på visionen, og at den ikke bare skal være et stykke papir. Men bruges kontinuerligt i det politiske arbejde.

Og nå ja, husk også lige målgruppen.

Hvis man rigtig gerne vil ud med sit budskab til mange forskellige mennesker, så er man også nødt til at tænke målgruppe. Og det gjorde vi også denne gang. Ud over den brede forkromede borgerfilm, så er erhvervslivet og de unge to super vigtige målgrupper for kommunen. Derfor lavede vi en film specifikt til den unge målgruppe, hvor humor og skæve tanker spillede hovedrollen. Kommunen havde forinden talt med Ungerådet, og kredset sig ind på de punkter i visionen, der betyder mest for de unge. Dette greb jeg så og skrev drejebog og manus.

Erhvervslivet var den sidste målgruppe. En målgruppe kommunen har særligt fokus på. Derfor producerede vi ikke mindre end 3 film. Hver film med et særligt nedslag fra visionen. Disse film er produceret kvadratisk, da de er tiltænkt SoMe, og i særdeleshed LinkedIn.

Afspil video
Assens Kommune, Vision 2030 - Ungefilm
Afspil video

Erhversfilmene

Film produceret for Assens Kommune i forbindelse med deres vision 2030
Afspil video
Film produceret for Assens Kommune i forbindelse med deres vision 2030
Afspil video
Afspil video

KUNDEUDTALELSER

Hvad de siger

Jeg vil sige dig stor tak for visionsfilmene og et rigtig godt samarbejde. Jeg synes, det er blevet nogle super gode film, der viser et godt og nuanceret billede af vores kommune – og dens styrker og potentiale.
Rikke Storm - Assens Kommune
Rikke Storm
Kommunikationskoordinator, Assens Kommune
Holy Cow Media sky

PORTFOLIE

Se de seneste cases

Webdesign af FiberLAN A/S hjemmeside

FiberLAN

Design af hjemmeside til FiberLAN A/S Jeg har på denne opgave arbejdet tæt sammen med Kristian Frost, og vores arbejde med tilrettelæggelse, tekstforfatning, filmproduktion og design

Læs casen »