VisitSamsø turistfilm
VisitSamsø - videokampagne

KUNDE

VisitSamsø

OPGAVE

film · reklamefilm

DATO

13. august 2020

Holy Cow Media sky

Hvor minderne skabes

I august var Henrik Taaning og jeg på videoshoot på smukke Samsø. Her blev det til 3 film for VisitSamsø.

Filmene kører bl.a. i udvalgte biografer i København og Aarhus.

Alle film er versioneret, så VisitSamsø har fået dem i 3 forskellige længder til brug i forskellige sammenhæng – man kan jo ligeså godt få det maksimale ud af materialet.

Det var et par verdensklasse dage i det bedste selskab!
Tak Michelle Piester og Jacques Rahr Knudsen.

Reklamefilm for VisitSamsø
Afspil video
Afspil video
Reklamefilm for VisitSamsø
Afspil video

KUNDEUDTALELSER

Hvad de siger

Da vi henvendte os til Holy Cow Media, var den oprindelige plan at lave en bosætningsfilm for Samsø Kommune. Efterhånden som dialogen skred frem og vi fandt nogle ekstra midler, var det oplagt at udvide aftalen til også at indbefatte tre film om Samsø som feriedestination.

Vi brugte lang tid på at afsøge markedet. Vi kiggede på erfaring, stil og naturligvis også pris. Her stod Holy Cow Media ud som et stærkt bud, og vi fik i den efterfølgende samtale hurtigt indtryk af, at Kasper kunne løse vores opgaver.

Da der var tale om fire forskellige opgaver med mange involverede og på flere forskellige lokationer og endda med forskellige budskaber og målgrupper, brugte vi sammen lang tid på at indkapsle de stemninger, vi gerne ville have frem. Her var Kasper en fantastisk sparringspartner, der hurtigt og med respekt for vores ønsker og input, satte sig ind i Samsøs særkende. Vi lavede en fin arbejdsfordeling, så den vanskelige logistik kunne håndteres, og på den måde fik vi alle film i kassen på en smart og produktiv måde. Det færdige resultat var strålende. Øens politikere, borgmester og andre samarbejdspartnere er meget begejstrede, og responsen fra dem, der har set filmen, har været mere end god.

Vi har fået lavet fire film, der alle er versionerede med forskellige logoer og i forskellige længder, så vi kan bruge dem på forskellige platforme. Flere af filmene har fundet vej til biograflærredet og fjernsynsskærmen, og også her har Kasper været en stor hjælp, der har imødekommet alle vores mange ønsker.

Kasper er grundig og professionel i sin tilgang til opgaven. Han er også kreativ, kan tænke skævt med øje for detaljer, lyssætning, virkning og vinkler. Vi havde fornøjelsen at tilbringe nogle dage sammen med Kasper og hans kolleger under produktionen, og her var det også en fordel, at Kasper er en sjov, rar og professionel mand at være sammen med.

Fra start var der god forståelse for opgavens omfang og budget. Vi og Kasper arbejdede sammen på at udvikle idéen og manuskriptet, og det var en rigtig god proces, hvor der var plads til både vilde tanker og realistiske muligheder. Kommunikationen op til, under og efter opgaven var leveret har været god og saglig.

Vi vil absolut anbefale Holy Cow Media til produktion af film. Resultatet er i top og hele processen ligeså.
Holy Cow Media sky

PORTFOLIE

Se de seneste cases

Webdesign af FiberLAN A/S hjemmeside

FiberLAN

Design af hjemmeside til FiberLAN A/S Jeg har på denne opgave arbejdet tæt sammen med Kristian Frost, og vores arbejde med tilrettelæggelse, tekstforfatning, filmproduktion og design

Læs casen »